Hopp til hovedinnholdet

Blir veldig kåt hver dag og utforsker nye ting, er det vanlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har begynt å bli veldig kåt hele tiden. Blir kåt hver eneste dag og utforsker nye ting innen onanering hele tiden. Men det som jeg syns er litt flaut er fantasiene jeg har når jeg blir kåt. Det er så mye rart. I det siste har jeg fått mye fantasier om eldre menn da jeg onanere. Og har noen ganger veldig lyst til at en eldre mann skal lære meg opp. Også noen ganger får jeg fantasi om pappa at skal oppdage meg da jeg onanerer og at jeg ser han naken. En gang jeg og pappa var alene hjemme for ikke lenge siden fikk jeg den fantasien igjen å ble kjempe kåt. Så jeg gikk ut i stua uten klær og bare sa oi visste ikke at du var her og gikk igjen bare for jeg var kåt. Er det normalt å gjøre sånt? Hilsen Jente 13år

SVAR

Besvart 20.11.2019 19:23:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person. De fleste har et eller annet som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen blir sjelden kåte, mens andre er det nesten hele tiden.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle