Hopp til hovedinnholdet

Jeg er femten og har stram forhud, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt på femten med stram forhud. Jeg har trukket forhuden tilbake noen ganger, men da har det gjort vondt og den har blitt bretta og liggende igjen da jeg skulle ta den tilbake. Til vanlig kan jeg bare urin-åpningen og litt mer av penishodet mitt. Etter jeg har hatt sex med dama kan er forhuden min mye mer utvidet og det føles bedre generelt. Forhuden min henger også fast på undersiden som jeg ikke vet om er normalt. Jeg har også da problemer med å rense bort kukost som jeg har sett jeg har mye av. Jeg synes det er skummelt å gå til legen og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg synes også det er flaut generelt. Jeg vil ikke bli omskjert. Gjerne gi meg noen tips om hva jeg kan gjøre! På forhånd takk.

SVAR

Besvart 11.12.2019 14:51:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Hvis det gjør vondt å trekke forhuden tilbake, har du for trang forhud. Heldigvis er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle