Hopp til hovedinnholdet

Jeg er bekymret for størrelsen på penis. Er den ferdig utvokst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt som er sjenert og engstelig for penis størrelsen min. Jeg kom i puberteten litt tidlig (kanskje 7. klasse). Jeg har en penis størelse på bare 12 cm noe jeg ikke synes noe om. Alle vennene mine og folk i trinnet har mer og jeg gruer meg til sammen leie siden jente kanskje synes den er for liten. Penis min har egentlig ikke vokst siden starten av 8. klasse. Er dette et tegn på at penisen min har sluttet å vokse, eller blir den mest sannsynlig større? Er det noen tegn kroppen eller penisen for.eks kan gi som sier at den er ferdig utvokst? Noen jenter sin vagina er dypere eller større enn andres, men blir sammen leiet fortsatt det samme, eller er det sånn for de som har en dyp/stor vagina må ha en stor penis også? Og hva er foreslått størrelse ved et sammen leie?

SVAR

Besvart 13.01.2020 08:45:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
account_circle