Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg barbere underlivet mitt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg begynner å få veldig mye hår i underlivet og jeg vet ikke hvordan man skal barbere siden er det viktig at man bruker barberskum eller kan man bruke såpe og andre ganger jeg har gjort det så har det kommet røde små flekker etter barberingen eller sånne prikker nedentil og det begynner å klø mye og det er veldig irriterende, jeg vil bare vite hvordan man gjør det riktig og hvordan skal man ta håret der egt for jeg føler det tar så lang tid å barbere seg der og når man kommer til selve underlivet så er det jo skjønnsleppene så er redd for at jeg skal kutte meg :/ så hvordan barberer man egt underlivet og hva må jeg gjøre for at det ikke skal klø under, det er også ganske fuktig der etter barbering... :(

SVAR

Besvart 18.01.2020 18:36:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Du bestemmer selv om du vil fjerne hår på kroppen og i ansiktet eller ikke. Her får du noen tips og råd om hårfjerning.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle