Hopp til hovedinnholdet

Mitt største kompleks er puppene mine.Jeg vil bare gråte når jeg ser på de.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg går i 10 klasse og er snart 16 om noen mnd. jeg sliter ikke noe med selvbilde bortsett fra mitt største kompleks som er puppene mine, de er veldig små. og jeg vil egt bare grine vær gang jeg ser på de fordi jeg er utrolig ufornøyd, jeg har type og vi har det veldig fint sammen, men det som er trist er at jeg helst bare vil dekke meg til på overkroppen. Det sies jo at man kan kjenne når de vokser, at de er litt ømme og sånt. men hos meg så kjenner jeg neppe noe, og jeg er utrolig redd de har stoppa og vokse. jeg er nådd men maks høyde, jeg føler ikke puppene passer til kroppen min. jeg har stor rumpe og middels lår, mange sier at det ligger i gener med store pupper eller små. men i min familie/slekt så har de ganske store. men for eksempel søstera mi som er over 18 hadde mindre enn meg igjen, så hun valgte da og ta silikon. dette er noe jeg også vil vurdere hvis de ikke vokser mer. så spørsmålet mitt er, kan de vokse mer? og er silikon en bra utvei?

SVAR

Besvart 01.02.2020 19:53:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Er puppene mine normale?

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle