Hopp til hovedinnholdet

Jeg har så liten penis

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 15 blir 16 i år og «sen» pubertet ødelegger livet og «ryktet» mitt. Jeg er jevnlig like høy som de andre på trinnet mitt, «rundt 185», men problemet er at penisen min er så si like stor som en 3. klasse elev sin... Det er mange som kødder rundt med det med penisstørrelse og det skjønner jeg. Jeg kan jo tulle med det selv noen ganger... Problemet er at jeg ikke ønsker å dusje etter gymmen fordi jeg ikke vil ha på meg den «han har liten penis» greia. Kompisene i klassen min skjønner jo årsaken til at jeg ikke dusjer, så det er noen kommentarer som F.eks «Han dusjer aldri fordi han redd for at vi skal tulle med den lille pikken hans» blant annet. Det er mange av gutta som har hatt sex og mange som snakker om det. Jeg gjør jo det selv og jeg føler meg klar for det, men det går ikke. Det vokser litt hår som jeg shaver bort, men penis er forsatt liten. Broren min var relativt sen i puberteten selv, men ikke sånn som meg. Det tar vel litt tid for penis å vokse seg lengre? Hjelp!

SVAR

Besvart 09.02.2020 12:33:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle