Hopp til hovedinnholdet

Kommer penisen min til å vokse mer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt på 15 og fyller 16 sent i år. Penisen min er 16cm lang stiv og jeg lurer på om den kommer til å bli noe større. Jeg har hatt mye og mørke hår rundt penis lenge. Har så vidt begynt å gro litt mørkt hår under armene det siste men jeg har bare hadt det noen uker. Stemmen min er mørk, men jeg er fortsatt litt lav i forhold til hva mine foreldre er og det tester sier jeg ca kommer til å bli. Penisen min har sett helt lik ut og like lang det siste året. Håper penisen min kommer til å bli lengere derfor lurer jeg på om det er mulig? Kan det fortsatt hende at den vokser med noen cm, kanskje mot 20? Eller er den ferdig utvokst høres det ut som? Takk for svar:)

SVAR

Besvart 27.02.2020 14:12:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle