Hopp til hovedinnholdet

Har en vond kul underlivet under huden. Hva kan dette være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg merket for ikke så lenge siden bare noen dager men kan ha vært der lengre og det jeg merket var en kul litt oppe i under -livet og den var under huden det er litt vondt og ta på, men det kan godt være det er litt vondt og ta andre steder og i underlivet også kan det være litt vondt og ta andre steder i underlivet, den klumpen er og kanskje i klitorisen er ikke sikker hvertfall den tingen som henger er rosa som henger der oppe vet ikke hva det er men det er hvert fall dere klumpen er.

SVAR

Besvart 31.03.2020 01:00:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er den indre delen. Fitte er det ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Gruer du deg til å gå til legen?

Er du redd for å gå til legen? Lurer du på hva du skal si, eller om legen har taushetsplikt?

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
account_circle