Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg gå ned 10 kilo og få bedre selvtillit?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er 15, blir 16 snart. Det er kjempe masse med kroppen min jeg er usikker på. Rumpen min er noe jeg kanskje får litt oppmerksomhet for, mange forteller meg at den ser bra ut! Men så er det puppene mine, eneste grunnen til at jeg ikke vil ha sex med kjæresten min er pga mine trekantige pupper, jeg synes ikke de er fin når de er harde en gang.. Og jeg er så flau over dem! Puppene mine er ikke små, men heller ikke gigantiske, rundt 75B-C.. Men jeg hater formen og at niplene mine nesten HELE tiden er myke.. I tillegg så er jeg usikker på magen min, et fullt klar over at jeg et litt overvektig, men det er så vanskelig å få motivasjon til å trene. Jeg er 162cm høy, og veier 68kg, og jeg vet at det er en del for mye. Jeg har kanskje en litt brei kroppsbygging, med store lår også. Men jeg vet godt at magen min har ALT FOR mye fett. Har gjerne lyst å bli rundt 10kg lettere, gjerne mer (men ikke spinkel) Sliter så med å godta hvordan jeg ser ut. Hvordan kan jeg jobbe med selvtilliten min?

SVAR

Besvart 27.03.2020 22:27:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
account_circle