Hopp til hovedinnholdet

Er engstelig for livmorhalskreft. Har uregelmessig mens.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har lest litt på Google men blir utrolig nervøs, ønsker ikke å oppsøke lege. Har tatt livmorhals kreft vaksinen, men når jeg søkte så kom det at jeg kunne ha livmorshaøskreft. Har uregelmessig mens, fikk den når jeg var ca 13. Er det normalt? Når jeg hsr mensen og jeg tisser så presser det på bedre del av magen. Lukter også men er usikker på om det er svette eller bakteriell vaginose. Har bestilt reseptfritt for å prøve å bli kvitt lukten. Hvis det ikke blir bedre mot jul. Så skal jeg ta en tur til legen

SVAR

Besvart 09.05.2020 02:28:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen – sånn er det

Mensen er blødningen som kommer fra skjeden én gang i måneden. Her er alt du trenger å vite.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
account_circle