Hopp til hovedinnholdet

Har en lilla klump ved bikinilinje. Hva kan dette være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har lagt merke til for ganske lenge siden at jeg har en slags «klump» ved bikinilinja og det virker som at det kan ha kommet av barbering. Den kan ligne litt på en kvise bare litt mer blå/lilla farge og større. Kan dette være hårsekk betennelse eller noe? En gang klemte jeg på den og det kom ut masse dritt (som en kvise), men når den er tom for «dritt» gjør det ikke vondt, men den fyller seg opp igjen med «dritt» og da gjør den vondt. Den har fylt seg opp igjen flere ganger og jeg aner ikke hva det kan være. Jeg har hatt den ganske lenge, så det kan vel ikke være en kvise heller?? er litt bekymra:( Også ville jeg bare si takk for at dere har en «side» hvor man kan stille spørsmål om alt mulig rart, det betyr mye for mange.

SVAR

Besvart 18.05.2020 01:16:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Du bestemmer selv om du vil fjerne hår på kroppen og i ansiktet eller ikke. Her får du noen tips og råd om hårfjerning.

 

Les mer
account_circle