Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å gå ned i vekt, hvordan bør jeg trene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år som vil gå ned i vekt. Jeg har aldri vært god til å være i fysisk aktivitet, men nå vil jeg endre kroppen min. Jeg er 155cm og veier 55 kg. Jeg har satt opp en treningsplan, og lurte bare på om den er bra? Mandag: 10 min lett trening; yoga Tirsdag: 1 time trening; Chloe Ting treninger (hele kroppen) Onsdag: 10 min lett trening: yoga Torsdag: 1 time trening; en styrkerunde på 10 min x 4 ganger. En runde består av 10 øvelser, hver utføres i 1 min (uten pauser). Pause i 3 min mellom hver runde. Fredag: 10 min lett trening; yoga Lørdag: 1 time trening; yoga for weight loss (40 min) + 20 min styrkeøvelser (situps, pushups, planke og knebøy) Søndag: 20 min trening: 15 min jogging + 5 min intervaller (4x1, med 10 sek pause mellom) Er det noe jeg burde endre for å effektivt gå ned i vekt? Vil veie rundt 45-48. Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 28.05.2020 12:39:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Positivt selvbilde og kroppsbilde er #goals

Om målet ditt er et positivt syn på deg selv og din kropp, kan Instagram og Snapchat være forstyrrende.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle