Hopp til hovedinnholdet

Har nupper på kjønnsleppene, hva kan dette være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har den siste tiden oppdaget at huden på kjønnsleppene mine har nupper, tett i tett, og lurt på om det alltid har vært sånn. Det klør, men bare sånn av og til. Utfloden har kanskje forandret seg noe, men den pleier å variere. Av og til har jeg også uregelmessige blødninger, men veldig lite (jeg har p-spiral). Har prøvd å søke opp dette med disse nuppene, men får ikke opp noe. De er ikke store eller forhøyede, slik jeg tror de vil være ved kjønnsvorter. Det er på en måte som små kuler under huden. Jeg hadde skabb for et par måneder siden, men ble kvitt de etter en sterk kur med bensylbensoat. Tror ikke jeg hadde de på kjønnsleppene, men fikk utslett av skabb over alt ellers på kroppen. Jeg svidde intenst av bensylbensoaten, spesielt under armene og i ansiktet, men også litt på ytre kjønnsorgan. Kan det være en allergisk reaksjon av bensylbesoat, eller kan det være annen sykdom?

SVAR

Besvart 01.06.2020 01:05:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle