Hopp til hovedinnholdet

Er det mulig at peniser er litt ujevne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. På undersiden av penisen min, rett under penishodet, føler jeg en slags kul. Den kjennes ut som at, siden penisen min bøyer seg litt ned før hodet, at skaftet prøver å bøye seg ned, men siden det er like under penishodet, går det opp under penishodet og skaper en slags kul på høyre og venstre side på undersiden av penisen. Jeg føler også at venstre side av undersiden er litt mer fremmhevet og er litt høyere, jeg kan dereeter kjenne denne "kulen" på venstre side bedre. Jeg sier dette for å spørre om dette er noe farlig, eller om det er mulig at peniser er litt ujevne? Kanskje verdt å nevne at jeg ikke har hatt samleie, og dette gjør ikke vondt eller plager meg på noen som helst måte rent fysisk. Jeg har vært hoslegen, men hun sa hun ikke hadde hørt om dette og trodde det var ufarlig. Takk for svar.

SVAR

Besvart 02.06.2020 00:05:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle