Hopp til hovedinnholdet

Får ikke noe inn i vaginaen. Ser ut som der ikke er noe hull.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jente 17. Jeg får ikke noe inn i vaginaen min. Jeg har prøvd å ha samleie flere ganger, men penisen gikk ikke inn. Når jeg onanerer har jeg prøvd å ta en finger inn men den blir stoppet og det gjør utrolig vondt hvis jeg prøver å gå videre. Når jeg prøver å ta en tampong inn så gjør det bare vondt og den blir stoppet. Jeg har prøvd å se i speilet nede på vagina, og det eneste jeg ser er bare noe som blokkerer som ser ut som resten av huden rundt og det er ikke noe hull. Jeg prøvde å se men eneste jeg så var et nesten mikroskopisk hull. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 16.06.2020 01:23:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er den indre delen. Fitte er det ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
attach_file

Gruer du deg til å gå til legen?

Er du redd for å gå til legen? Lurer du på hva du skal si, eller om legen har taushetsplikt?

 

Les mer
account_circle