Hopp til hovedinnholdet

Har lysegrønn, tynn utflod. Hva er dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har i flere år hatt problem med mye utflod og lukt, lege har fortalt meg tidligere at jeg har hatt bakteriell vaginose og har dermed brukt melkesyre-tabletter fra apoteket. Plagene gikk dog ikke bort. Men i det siste har utfloden forandret seg til å bli så tynn at det renner, som melk i konsistens. Må gå med truseinnlegg hele tiden og til tider tampong hvis jeg skal noe spesielt, siden det er så mye og kommer ukontrollert, som om jeg tisser på meg. Det lukter veldig yoghurt, varierende både surt og søtt og i perioder litt mer mot fiskelukt. Det er utrolig irriterende og vanskelig, å ha sex er nesten utelukket da lukten ganger seg med 100. Har prøvd igjen melkesyre-tabletter + multi-gyn gelé fra apoteket uten effekt. Utfloden er lysegrønn i fargen. Altså: kjempe-tynn lysegrønn utflod, som lukter yoghurt. Hjeeelp! Jeg klarer ikke å gå slik lenger...

SVAR

Besvart 22.06.2020 01:24:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Gynekologisk undersøkelse - underlivssjekk for jenter

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Men forberedelse gjør mester, og leser du denne artikkelen har du garantert mye mindre å grue deg for.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle