Hopp til hovedinnholdet

Har lysegrønn, tynn utflod. Hva er dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har i flere år hatt problem med mye utflod og lukt, lege har fortalt meg tidligere at jeg har hatt bakteriell vaginose og har dermed brukt melkesyre-tabletter fra apoteket. Plagene gikk dog ikke bort. Men i det siste har utfloden forandret seg til å bli så tynn at det renner, som melk i konsistens. Må gå med truseinnlegg hele tiden og til tider tampong hvis jeg skal noe spesielt, siden det er så mye og kommer ukontrollert, som om jeg tisser på meg. Det lukter veldig yoghurt, varierende både surt og søtt og i perioder litt mer mot fiskelukt. Det er utrolig irriterende og vanskelig, å ha sex er nesten utelukket da lukten ganger seg med 100. Har prøvd igjen melkesyre-tabletter + multi-gyn gelé fra apoteket uten effekt. Utfloden er lysegrønn i fargen. Altså: kjempe-tynn lysegrønn utflod, som lukter yoghurt. Hjeeelp! Jeg klarer ikke å gå slik lenger...

SVAR

Besvart 22.06.2020 01:24:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer ved gynekologisk undersøkelse?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
account_circle