Hopp til hovedinnholdet

Har lite pubertetsutvikling. Kan jeg sjekke testosteronnivået mitt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 16 år nesten 17. Jeg har lite pubertetsutvikling, har ikke hår under armene, på beina, eller rundt fjeset. Har kun hår rundt penis, og det er ganske lite. Folk tror jeg er 12 år gammel. Jeg har liten kjeve og stor panne som er ganske feminime trekk. Enten så er jeg den i puberteten eller så har jeg lavt testosteron. Min far har et mye mer maskulint fjes enn meg. Kan jeg sjekke testosteron nivået, kanskje det er lavt for alderen min?

SVAR

Besvart 07.07.2020 01:21:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg har ikke kommet i puberteten

Har de andre jentene i klassen fått større bryster, bortsett fra deg? Har de andre guttene i klassen fått hår under armene og dypere stemme, bortsett fra deg? Du kan ha forsinket pubertet.

 

Les mer
account_circle