Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor har jeg ikke større pupper?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en 16 år gammel Jente som ikke har fått pupper, jeg har vel merket før at de har vært ømme og jeg har kommet i puberteten. Jeg har begynt å få hår og har hatt mensen i snart 3 år nå. Problemet er at jeg ikke har pupper. Dette ødelegger selvtilliten min veldig og særlig tingen at det er sommer og bikinisesongen nå. Jeg er heller ikke spesielt tynn. Så tror nok ikke det er grunnen, jeg er 170 høy og veier 54kg. Jeg er veldig usikker på vekta og har gått ned en del siden 8 klasse. Jeg lurer på om det kan være noe med hormonene mine i forhold til puppene, fordi både mamma og tvillingsøstra mi har god størrelse på puppene. Jeg vet bare ikke hva jeg skla gjøre fordi jeg har pupper som en sjetteklassing og blir veldig usikker i bikini.

SVAR

Besvart 07.07.2020 17:07:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er puppene mine normale?

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg har ikke kommet i puberteten

Har de andre jentene i klassen fått større bryster, bortsett fra deg? Har de andre guttene i klassen fått hår under armene og dypere stemme, bortsett fra deg? Du kan ha forsinket pubertet.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle