Hopp til hovedinnholdet

Lurer på hvor stor klumpen under brystvorta skal være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på hvor stor den «klumpen under brystvorta «skal» være❓? Min er ca 2,5 cm lang og 2 cm brei? Er ikke dette veldig stort? Jeg har nesten ikke fettvev på bryset enda da, men denne klumpen gjør veldig vondt å ta på eller ligge på! Jeg bruker av og til topp, men har ikke bh, trenger jeg det? Eller hadde det vert veldig rart å gått med for så lite? Man kan se puppen i t-skorter osv at det er noe der lsm... Jeg er litt redd det er noe galt med den klumpen siden alle sier at det bare «knotter seg» ? (Jeg har ikke fortalt dette til noen, at jeg er litt redd)

SVAR

Besvart 21.07.2020 11:35:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Er puppene mine normale?

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
account_circle