Hopp til hovedinnholdet

Fått blødning før jeg skulle.Kan det være graviditet eller kjønnssykdom?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går på ppillene Yasmin, gjort det lenge. Jeg har hoppet over mensen to (muligens tre) ganger nå, da det ikke har passet å ha det. Nå har jeg 8piller igjen til kommende menstrasjon, men har en blødning idag? Jeg har tatt alle pillene mine slik som jeg skal. Jeg har også en fast kjæreste, har ikke hatt sex med noen andre på over 6mnd. Tror du dette er en helt vanlig mellomblødning? Eller kan jeg være gravid, evt fått en kjønssykdom? Jeg vil også legge til (spørre om) at jeg for noen dager siden brukte et bare bukser som var veldig tette, jeg brukte dem to dager og ble helt sår på innerlårene, dette ble om til masse røde prikker etterpå. Nå klør jeg og svir veldig nedentil, spesielt klitoris er veldig øm og vond å komme borti. Jeg har kjøpt inn «medisin» for soppinfeksjon, men er usikker på om det er dette? Da jeg ikke husker helt hvordan det var... kan dette ha noe med blødningen min å gjøre? Takk på forhånd, hilsen en overtenker Deluxe!!

SVAR

Besvart 29.07.2020 01:29:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle