Hopp til hovedinnholdet

Har så vondt i puppene mine. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg er ei jente på 16 år som har veldig vonde pupper. Normalt har eg alltid hatt litt vondt i puppene siden eg kom i puberteten. Men no har det blitt verre, når eg våkner om morningen er det veldig vondt og om natten klarer eg ikkje å ligge på magen som som eg kunne for ein måned siden. Dette har bare vart i sikkert ein måned og det plager meg veldig. Eg fekk mensen når eg var 15 og har aldri opplevd smerter som dette over ein så lang periode som dette. Eg har også lagt merke til at strekmerkene på puppene min har forsvunne litt, veit ikkje om dette er viktig info men ville bare nevne det om det var det. Eg klarer også å kjenne at eg har klumper i puppene som er vonde å ta på. Håper du kan hjelpe meg med ka eg skal gjere med disse plagene og kva dette kan vere. :)

SVAR

Besvart 07.08.2020 20:27:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er puppene mine normale?

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
account_circle