Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om det er noe feil med utviklingen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 19 år som har ventet på at puppene ska vokse. Jeg er redd det er noe feil med utviklingen. Problemet er ikke at de bare er små, men jeg har aldri følt at de har vokst/utviklet seg. Da de andre jentene begynte å komme i puberteten ventet jeg også på at jeg skulle utvikle meg, men jeg utviklet meg mye senere. Da jeg var 15 kontaktet moren min og meg legen fordi jeg hadde ikke fått mensen. Jeg hadde allerede fått hår der det skulle være, men det kom sent. I løpet av noen uker etter det første besøket med legen fikk jeg min første mensen helt naturlig. Nå er jeg 19 år og lei av å vente på at puppene skal starte å utvikle seg. Det høres merkelig ut, men går det an å ikke legge merke til at puppene utvikler seg? Det viktigste for meg er å føle at puppene er utviklet, ikke store. Hvem kan jeg snakke med?

SVAR

Besvart 15.08.2020 14:13:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle