Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med kviser og har forsøkt masse ulike produkter

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) jeg har slitet med kviser ganske lenge nå og prøvd masse ulike forskjellige produkter. Har funnet noe som jeg liker godt nå. Kvisene mine har som oftest vært over hele haka og veldig rødt. Nå begynner det å bli bedre. Kvisene er på vei bort men er veldig rød og noen ganger litt lilla der kvisene har vært. Så det er et ganske stort område på hver side av haka som er en annen farge en min opprinnelige hudtone. Har alltid brukt sminke over kvisene mine og jeg vil ikke dette lenger. Så jeg har veldig lyst til p få bort denne rødbeten/lillaheten så fort som mulig. Har dere noen tips til hva som kan funke? Skal snart på leirskole og så har veldig lyst til å slippe å bruke sminke, men tørr ikke gå uten om det er så ille som nå. Det er ikke det at jeg har så mye kviser, nå er det heller det at det ser nesten ut som jeg har blåmerker på haka i tillegg til litt kviser...Så håper på svar så fort som mulig:)❤️

SVAR

Besvart 28.08.2020 15:38:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle