Hopp til hovedinnholdet

Jeg har kommet langt i puberteten, men penis har ikke vokst. Når skjer det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Gutt 17,5 år. Jeg har egentlig kommet langt i puberteten. Jeg ble ferdig i stemmeskiftet for et halvt år siden. Hår under armer og rundt penis/pung. Men penis ser ikke ut til å vokse. Jeg var sen med å komme i puberteten. Det var mine foreldre også. Utviklingen har for min del gått veldig sakte. Jeg har hele tiden vokst rolig i høyde. Min første sædutløsning var for flere år siden. Jeg har ikke hørt om noen andre som har hatt en så treg utvikling under puberteten (Jeg har ikke hatt noen underliggende sykdommer underveis, jeg har spist normale mengder mat, trent regelmessig) Mitt spørsmål er: -når i puberteten starter penis å vokse -burde jeg oppsøke lege -generelt hva jeg kan gjøre På forhånd takk.

SVAR

Besvart 02.09.2020 21:08:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Puberteten starter som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter. Det er umulig å forutse hvor raskt endringene i kroppen kommer til å skje, men rekkefølgen på endringene er ganske forutsigbar. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg har ikke kommet i puberteten

Har de andre jentene i klassen fått større bryst, bortsett fra deg? Har de andre guttene i klassen fått hår under armene og dypere stemme, bortsett fra deg? Du kan ha forsinket pubertet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle