Hopp til hovedinnholdet

Får orgasme uten sæd. Og litt vondt i ballene. Er det normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har et par ting som jeg har bekymret meg veldig over i det siste. Før når jeg onanerte så fikk jeg sånn deilig følelse etter jeg hadde onanert litt. Denne følelsen var så kraftig at jeg ikke klarte å fortsette etter det(jeg antar at dette var orgasme). deretter så kom det hvit væske ut av penis (antar at dette var sæd). Men i det siste så har jeg fått orgasme eller den deilige følelsen men ikke sæd/hvit væske etterpå. Er dette vanlig? Kan ikke huske helt hvor mange ganger jeg ikke har fått det nå. de 2 siste gangene ihvertfall. Jeg blir veldig bekymret på om produksjonen har stoppet eller at det er noe galt. Samtidig har jeg også et spørsmål om ballene. Jeg får litt vondt her og der i blant, men jeg tror dette er at ballene blir klemt av beina eller at jeg strekker hårene der ved uhell. Jeg håper bare at ingenting er galt. Tørr ikke å si til foreldre eller gå til legen med det. Svar fort vær så snill

SVAR

Besvart 05.09.2020 00:56:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Hva er egentlig en orgasme?

Hvordan føles en orgasme, og er det forskjellig fra gutter og jenter?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle