Hopp til hovedinnholdet

Er penis ferdig utvokst og noe jeg kan gjøre for at den skal vokse mer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en penis som er 3cm lang og veldig tynn når den er slapp. Når den er erigert er den 16cm lang og mer enn to ganger så tykk. Hvorfor er penisen min så liten når den er slapp? Og er det noe jeg kan gjøre med det? Er utrolig flaut når andre ser penisen min i slapp tilstand. Kan det også hende at penisen og testiklene mine ikke er ferdig utvokst? (Er 16 år). Og er det noe jeg kan gjøre for å sørge for at penisen når sin maksimale størrelse? Og tilslutt, er det noe som kan hemme veksten av penis?

SVAR

Besvart 24.09.2020 14:03:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle