Hopp til hovedinnholdet

Kan det være at penisen min forblir liten og skyldes det trang forhud?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Har en penis som ikke er særlig stor. I slapp tilstand er den ca 4 cm(vært slik så lenge jeg kan huske) og i erigert tilstand 11cm. Har også trang forhud. Kan dette ha noe med at penisen ikke vokser? Har foresten fått hår under armene, rundt penis og kommet i stemmeskifte men penis har altså ikke vokst. Noe jeg syntes er rart er at ballene har vokst, men ikke selve penisen. Pappen min sin penis er mye større en min både i lengde og tykkelse. Kan det være at penisen min ikke utvikler seg og forblir liten? Mvh gutt 16 år

SVAR

Besvart 03.10.2020 12:23:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Hvis det gjør vondt å trekke forhuden tilbake, har du for trang forhud. Heldigvis er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle