Hopp til hovedinnholdet

Jeg har veldig lys stemme, babyface, lite ansiktshår og liten penis, råd.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 17 år som har veldig lys stemme, som er veldig flaut. Jeg er en veldig stille person fordi lys stemme. Jeg sliter også med helsa å spiser mye usunt, og prøver å trene å spise sunt men jeg er avhenig av koffein å spiser mye dritt om dagene, Jeg har vanligvis bare middag og som inntaket iløpet av en dag Jeg har som det kalles babyface, ikke noe ansikts hår eller noe sånt jeg blir behandlet som en 12 åring Jeg har også merket lite økning av penis størrelse så vidt 10 cm:/ Disse tingene sliter jeg med, og

SVAR

Besvart 26.10.2020 14:27:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg har ikke kommet i puberteten

Har de andre jentene i klassen fått større bryster, bortsett fra deg? Har de andre guttene i klassen fått hår under armene og dypere stemme, bortsett fra deg? Du kan ha forsinket pubertet.

 

Les mer
account_circle