Hopp til hovedinnholdet

Brukte såpe som glidemiddel. Og nå svir det veldig. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Så, for to dager siden så velger jeg å bruke såpe som glidemiddel uten å tenke meg om konsekvensene. 2 minutter etter jeg var ferdig så begynte det å svi, så svidde det på forhuden (eller tuppen av penisen) ca hver fjerde time. Det roer seg ned når jeg ikke er aktivitet (jeg gjetter at det er fordi jeg presser penisen i boksaren om jeg løper). Og ja, no er tuppen av penisen tørr og ser ut som om den har ligget i vatn u en time eller to uten å ha rørt veske. Det svir om jeg drar på den. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og vil helst unnslippe å snakke med foreldra om dette og eventuelt helsesøsteren.

SVAR

Besvart 20.11.2020 15:42:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Gruer du deg til å gå til legen?

Er du redd for å gå til legen? Lurer du på hva du skal si, eller om legen har taushetsplikt?

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle