Hopp til hovedinnholdet

Hvite prikker på penis. Er det normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg oppdaget for ikke lenge siden 3 små hvite prikker på forhuden ved penishodet. Altså på en måte på innsiden av forhuden. Den ene prikken er rett ved den strengen på baksiden av penis. Inni den lille kroken som er der. Den er mikroskopisk liten, så det er absolutt ikke noe du ser ved første øyekast. De to andre prikkene er rett ved hverandre på forsiden av forhuden, nedenfor penishodet. Disse to er også små. Det er litt rødt rundt prikkene, og de er ikke vonde. Den ene prikken som er ved den strengen var litt vondt første dagen ( det var slik jeg oppdaget den), men er ikke vond lenger. Jeg har ikke hatt sex, så regner med at det ikke er en kjønnssykdom. Så hva kan de hvite små prikkene være?

SVAR

Besvart 01.12.2020 13:45:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle