Hopp til hovedinnholdet

Det satt igjen litt papir på forhuden. Hvordan få det bort?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har nylig begynt å runke og pleier å dusje rett etter for å få alt av griseri vekk. I sted prøvde jeg å runke, men tok toalettpapir oppå penis akuratt når jeg skulle komme slik at jeg slapp å tørke av/vaske etterpå. Det jeg ikke hadde tenkt på var at det satt igjen litt papir på forhuden. Er dette farlig? Prøvde å dusje, ta lg tørke vekk den bittelille papirbiten men uten hell, den sitter bom fast. Kan ikke fortelle foreldrene mine for de er «imot onanering for unge gutter» og er veldig straight up folk og skjønner ingenting av ungdomsslivet. Lurer bare på om papiret kommer til å gå vekk av seg selv hvis jeg feks tisser eller dusjer senere? Eller er det en krem elns som kan hjelpe? Takk for tips, drit bra side.

SVAR

Besvart 31.01.2021 11:50:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Husk at du har seksuelle rettigheter

Visste du at menneskerettighetene gir deg seksuelle rettigheter? Det betyr at du også har plikter du må kjenne til.

 

Les mer
account_circle