Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 16 som sliter en del med kviser

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei!
jeg er en jente på 16 som sliter en del med kviser. men tror ikke det er så gale at jeg må gå til en hudlege for å få noe spesialkremmer og slikt.. har hatt kviser i maange år nå og det har dannet seg arr både i ansiktet og på bryst og rygg. men det ser ut som at de på brystet forsvinner ganske smertefritt! men på ryggen er det værre.. hvordan får jeg bort arrene på best mulig måte?
hvilke produkter hjelper meg best? i ansiktet har får jeg mest kviser rundt nesepartiet og på haken. får aldri på skinnene og sjelden i pannen.. huden i ansiktet mitt er ganske forskjellig, blir fort blank på nesen, i skinnene har jeg " normal" hud, på haken får jeg kviser og noen i nærheten av munnen, får på nesen og rundt der omkring, og mellom øyenbrynene har jeg ikke spesielt med kviser men huden der er litt rar på en måte.. masse store porer på en måte, og store porer tror jeg at jeg har i resten av ansiktet også. hvordan kan jeg fikse på det? porene er veldig synlige egentlig og det er jo ikke noe fint! og når jeg tørker ut huden blir det bare tull fordi da blir det så masse løs hud som bare ligger der og det er ikke noe gøy!
hvilke produkter bør jeg prøve? tror du p-piller vil hjelpe på kvisene om jeg begynner med det?
bør jeg bruke forskjellige produkter i ansiktet, brystet og ryggen eller kan jeg bruke det samme overalt? gruer meg litt til bikini- sesongen pga kvisene på ryggen og brystet, men kvisene forsvinner jo litt når solen får slippe fram, men etterpå kommer de jo bare tilbake igjen!!
og jeg lurer på, er det slik at når man bruker et produkt mot kviser, og de forsvinner etterhvert, skal man forstette å bruke det eller kan man stoppe? er det sånn at et produkt kan gjøre slik at kvisen aldri kommer igjen eller må man bare forstette å bruke produktet evig, eller til man er ferdig med puberteten da.. håper du kan besvare noen av mine (mange) spørsmål. tusen takk på forhånd! :)

SVAR

Besvart 24.03.2008 16:35:22
account_circle