Hopp til hovedinnholdet

Jeg har noen små klumper eller kjertler under huden i underlivet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jente på 14 her :) Lurer på om det er vanlig å få noen små klumper/kjertler under huden, der det vokser hår på framsiden av underlivet. Ikke der med kjønnsleppene liksom hvis du fatter. Har også fått noen i bikinilinjen tidligere. Gjør ikke vondt, heller ikke når jeg tar på dem, og som oftes har disse "klumpene" gått bort etter noen uker/måneder. Er dette ufarlig?

SVAR

Besvart 11.02.2021 13:36:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle