Hopp til hovedinnholdet

Jeg er usikker på meg selv.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har tatt kjøretimer siden mai 2014. Til hver enkel time gruer jeg meg sinsykt mye. Jeg er veldig nervøs og redd for å gjøre masse feil. Er ikke redd for at kjørelæreren skal kjefte eller noe sånt. Han er en kjempegrei kar som sier at ting er bra, når jeg gjør noe bra. Hvis jeg gjør noe galt, sier han også ifra. Han viser ikke tydelig at han blir sur elr sint, når jeg gjør masse feil. Men hvem blir ikke irritert når jeg gjentar samme feil gang på gang. Men problemet mitt er at jeg er ikke så sosial av meg selv, jeg er veldig innadvent og usikker på meg selv. Dette gjør at jeg synes det er litt ille at en autoritær- person sitter rett ved siden av meg når jeg kjører. Når jeg kjører med pappa hjemme er jeg ikke nervøs i det heletatt, jeg føler jeg har kontroll over kjøretøyet og gjør mindre feil. Men en ting er at jeg slapper av helt, når jeg kjører med pappa, enn når jeg kjører med kjørelæreren. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å være mindre bekymrer før kjøretimer? Sånn at

SVAR

Besvart 21.12.2014 13:01:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle