Hopp til hovedinnholdet

Ble tatt for mistanke om ruspåvirket kjøring. Hva vil politiadvokaten spørre meg om?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg ble tatt av politiet for 3 uker siden for ''misstanke om ruspåvirket kjøring'' men dette stemmer altså ikke, men dagen før hadde jeg røykt litt cannabis, så politiet tokk meg med på en ''utvidet blodprøve'' hos en lege. og jeg har røykt nesten daglig før dette skjedde, jeg har ingen problemer med cannabis har holdt meg nå i 3 uker å det er absuludt ingen problem. så ringte min mor politiet for å høre om di har fått blodprøvene enda, men det hadde di ikke, men di sa at uansett om jeg får lappen igjen eller ikke så skal en såkalt politi advokat snakke med meg, for når jeg ble stoppet av politiet for dette så hadde jeg med en gammel kamerat som akkurat hadde handlett 2 gram med marijuhana, men ingen av oss sa hvem sitt det var for ingen ville få skylden, politiet fant dette da di ransakte bilen, dette lagg da på pasasjer siden fremme, så di misstenker jo at det er han som hadde dette, (det var han som hadde det og) hva vill denne politi advokaten spør meg om ?

SVAR

Besvart 30.04.2015 07:44:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Kjører med promille

Jeg var på fest og fikk låne bilen til en kamerat for å kjøre og hente noen andre, siden jeg hadde drukket minst to-tre halvlitere, bare. Hvor strenge straffer er det for å kjøre når man bare er litt brisen?

 

Les mer
attach_file

- Bruker hasj

Hva er straffen for å bli tatt i å røyke hasj? Har kjøpt og vil røyke bare en sneip cannabis, hva skjer, hvis det er første gangen? Får man bot, eller gjelder dette kun for besittelse? Er det en eller annen ekstra dom for å røyke det?

 

Les mer
account_circle