Hopp til hovedinnholdet

Bil og lappen og utgifter ved å ha bil og sånn

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hørt noe om at det er mulig og ta lappen i USA og at man kan gjøre det til en langt billigere penge enn i Norge? Tenker ikke å gjøre dette nå i kveld, men på lang sikt kanskje. Jeg har allerede vært i USA, men hvis jeg samtidig planlegger en reise dit hvor jeg også skal få opplevd en masse ting i samme slengen mens jeg er der. Hvor og når i USA kan man i så fall gjøre dette? Tenker også det hadde vært utrolig praktisk med lappen både med tanke på CV-en og med tanke på fremtidige utenlandsreiser når man leier bil. Men nå til et annet spørsmål. Hva koster det og ha bil? Hvilke nettsider er best får å finne ut av hvilken bil man skal kjøpe? Jeg så det kostet 200 000 tusen får en bil et sted og så sto det 1700 i måneden. Men hører om så sykt mye annet som kommer i tillegg og hva er det? Hvor mye koster bensin? Hvor mye koster parkering vanligvis? Hvor mange år er det vanlig og ha en bil, så lenge man behandler den pent? Hvilken bil er høyt anbefalt i Norge?

SVAR

Besvart 18.09.2015 14:57:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Veien til førerkortet

Skal du ta lappen på personbil må gjennom fire trinn. De skal hjelpe deg framover og gjøre deg klar til den dagen du skal kjøre opp.

 

Les mer
attach_file

Førerkort i utlandet

Lurer du på om ditt førerkort er gyldig i utlandet? Kan du øvelseskjøre utenfor Norge? Her er reglene du må kunne.

 

Les mer
attach_file

Husk dette når du kjøper bil

Skal du kjøpe din første bil, men lurer på hva du må huske på? Bruker du god tid på å undersøke før du kjøper, minsker du risikoen for problemer etter at du har fått bilen.

 

Les mer
account_circle