Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få dekket førerkort av NAV?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Akk for tiden så bort jeg hos min mor sammen med min storebror. Forbi oss så det kun 2 busser om dagen og skjeldent man får sitte på pga skoleelver skal først og fremst. Mamma har eller liten mulighet til og kjøre meg til og fra steder. Søker jobber men pga mangel av lappen er det svært få som vill. Bor ikke akuratt sentralt. Min bror har nå ikke lappen. så egt er jeg da avhengig av førerkort for og komme meg til og fra og faktisk være intresang på arbeidsmarkedet. Merker godt at få vil ha folk uten lappen som ikke bor sentralt. Så det jeg lurte på er om jeg evt kunne søkt nav om ett lån på ca 16 tusen til førerkort gjennom en evt sosialstønad.? Vil da også si at dette jo også påfører meg ganske mye psykisk for tiden også.. føler jeg bare står fast i livet kan du si... min mor kan ikke kjøre meg hele tiden pga av egen helse osv og har ikke akk råd selv heller pga mangler jobb.

SVAR

Besvart 12.03.2018 10:06:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke råd til egen bolig? Du kan ha krav på bostøtte

Har du dårlig økonomi kan du få hjelp av Husbanken og kommunen din til å skaffe deg bolig. Les mer om du er en av de som kan få støtte.

 

Les mer
attach_file

Hvor kan jeg søke økonomisk støtte?

Her får du svar på hvilken støtte du har krav på om du flytter hjemmefra, er ferdig med videregående, er student eller gravid.

 

Les mer
account_circle