Hopp til hovedinnholdet

Hei ! Hvordan kan jeg få opphevet et muntlig kjøreforbud ? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Fortalte psykologen min at jeg røykte hasj daglig i en periode. Ble umiddelbart pålagt et 6 måneders kjøreforbud med påbudt urinprøve ukentlig. Jeg har aldri testet positivt for cannabis i noen prøver, og har heller aldri begått noen lovbrudd i trafikken. Jeg bor ikke i gå-avstand til verken arbeid eller fritidsaktiviteter og er helt avhengig av å kjøre bil. Har jeg noen utvei for å få i det minste kjøreforbudet opphevet, kan gjerne fortsette å leverer urinprøver.

SVAR

Besvart 11.04.2018 10:03:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Disse lovbruddene gir prikker i førerkortet

Målet med prikkbelastning er å hindre uforsiktig kjøring for å få ned tallet på antall skadde og drepte i trafikken. Her kan du lese hvilke synder som gjør at du kan få prikker på førerkortet.

 

Les mer
attach_file

- Går med hasj og andre narkotiske stoffer på meg

Jeg får noen ganger litt hasj av en kompis som takk for at jeg hjelper ham med forskjellige greier. Jeg har jo ikke kjøpt stoffet, og hvis jeg ikke bruker det selv engang: Er det ulovlig å bare gå rundt med det i lomma?

 

Les mer
attach_file

- Bruker hasj

Hva er straffen for å bli tatt i å røyke hasj? Har kjøpt og vil røyke bare en sneip cannabis, hva skjer, hvis det er første gangen? Får man bot, eller gjelder dette kun for besittelse? Er det en eller annen ekstra dom for å røyke det?

 

Les mer
attach_file

Mista eller fratatt lappen?

Har du blitt fratatt førerkortet? Her får du en oversikt over hva som er gangen videre nå.

 

Les mer
account_circle