Hopp til hovedinnholdet

Vennen min trenger førerkortet tilbake, hva kan jeg gjøre ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei har en god venn som mistet lappen for å kjøre altfor fort. Man har nå vert uten sertifikatet i to år og skal søke ny vandel for å få lov til å ta bilder til St igjen. Han har rotet seg opp i stoffbruk altså han hadde en joint i mars. Når han søkte vandel så fikk han da svar at siden han ble tatt med 0.5g hasj i mars så fikk han ikke godkjent vandel og kan tidligst søke om godkjenning av vandel mars 2019. Jeg vet at kameraten min ikke har ett stoffproblem, men at politiet mener noe annet. Jeg vet at denne personen sliter med bipolar lidelse og at det at han måtte vente enda ett år på sertifikatet sliter veldig mye. Dette har gjort ett veldig utslag på personen psykisk og at dette har ført til selvmordstanker. Han har måtte funnet ny jobb ny plass og bo som følger av dette. Denne personen er veldig avhengig av å kunne bruke bil i hverdagen i den nye jobben. Er det noe som kan gjøres slik at personen ikke må vente enda ett år på sertifikatet? Dette ender nok med oppsigelse

SVAR

Besvart 24.05.2018 13:43:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge rammer for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg.

 

Les mer
attach_file

Har du mistet eller blitt frastjålet førerkortet?

Har du blitt frastjålet førerkortet ditt, eller rett og slett klart å rote det bort? Hva gjør du da?

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
account_circle