Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg best øve på teoriprøven ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er et problem her og er ganske bekymret. Jeg fyller snart 17 år nå i mars, og jeg blir helt gal av tanken på hvordan jeg skal øve meg til teoriprøven. Jeg har hørt rundt meg folk si. "jeg tar bare teoritentamener", en annen si: "jeg leser boka, teoritentamene er ikke til noe nytte" og så fortsetter det. Jeg er UTROLIG usikker og vet ikke hvordan jeg skal øve meg til teoriprøven. Jeg holder neste på å gråte... :(. Jeg skjønner ikke og er frustrert. Jeg har såå mange spørsmål som dukker opp i huet mitt: Hvor skal jeg kjøpe teoritentamen? Hvilken side er til å stole på? Holder det å bare kjøpe teoritentamen? Hvor mye feil må jeg ha for å bestå teoriprøven? Hva er det som er viktigst for teoriprøven? Er det noe annet jeg må gjøre før jeg tar teoriprøven? Jeg bare har så stress og press. Jeg trenger hjelp! Hilsen en bekymret og en gråtende jente..... :(

SVAR

Besvart 01.03.2019 10:48:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Teoriprøve for personbil (klasse B)

Usikker på når du kan melde deg opp til teoriprøven? Og hvor mange prosent må du ha riktig for å bestå prøven? Få svar på alt du lurer på om teoriprøven for personbil (klasse B) her.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det er tungt for kroppen å være stressa over lang tid. Derfor er det lurt å lære seg teknikker for å mestre det.

 

Les mer
attach_file

Veien til førerkortet

Skal du ta lappen på personbil må gjennom fire trinn. De skal hjelpe deg framover og gjøre deg klar til den dagen du skal kjøre opp.

 

Les mer
account_circle