Hopp til hovedinnholdet

Forventning at jeg skal ta lappen. Ser dårlig. God grunn til ikke å ta den?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, blir snart atten og jeg føler at alle rundt meg forventer at jeg skal få meg lappen. Jeg føler meg utrygg i trafikken derimot, hovedsakelig på grunn av synet. Har akkurat godt nok syn til å kjøre, så jeg er jo kvalifisert, men personlig føler jeg at det er for dårlig. Jeg er også en forholdsvis engstelig person, noe som ikke akkurat hjelper. Er også redd for at synet vil bli verre i framtida, noe som vil resultere i at jeg ikke kan kjøre, og at jeg derfor bare sløser bort penger i stedet for. Forstår at lappen er viktig men man har jo et ganske stort ansvar ute i trafikken også, så jeg lurer egentlig på om det er en «gyldig» grunn til å ikke ta lappen.

SVAR

Besvart 13.02.2020 18:06:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle