Hopp til hovedinnholdet

Er det bra å ha samme sensor eller en ny en? Hva er best?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har tatt foreprøve 3 ganger:(. Det er veldig slitsomt for meg å prøve hver gang uten å få det til. Jeg vil gir opp og glemmer å ta foreprøve men vi bor på landet hvor det er så lite buss. Så bil er det eneste måtte å komme til ting. Har ingen som kan kjøre meg fremme tilbake. For å være ærlig så er jeg desperate å få dette her. Hver gang så er det noe små ting eller de sensor har noe imot meg så vet ikke jeg. Men snakte med noen jeg kjenner som anbefaler å spør etter det samme sensor neste gang. Lønner det seg å ha samme sensor som kjenner deg litt kanskje du føler mer tryggere enn nye eller hva er beste?

SVAR

Besvart 15.02.2020 14:27:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik takler du stress

Det kan være veldig belastende for kroppen å være stresset over tid, og derfor er lurt å lære seg teknikker for å mestre stresset.

 

Les mer
attach_file

Stressa? Appen SMART kan hjelpe deg

Du kan oppleve stort stress hvis du utsettes for en krise eller katastrofe, eller du kan kjenne økt stress om du har mye arbeidspress og oppgaver du skulle ha gjort. På SMART-appen finner du tips, råd og øvelser for å takle stress.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle