Hopp til hovedinnholdet

Mistenkt i sak om vegtrafikk, og ønsker å søke politihøyskolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har lyst å søke politihøgskolen. Det var en parkeringsvakt som sa at han hadde anmeldt meg til politet fordi jeg brukte for lang tid til parkere bilen utenfor togstasjonen der han jobbet. Nå frykter jeg at jeg ikke får kommet inn på politihøgskolen da de krever plettfri vandel. Snakket med politiet på telefon og de sa at jeg er mistenkt i en sak med vegtrafikk, men han ønsket ikke gå mer i dybden. Ønsker å søke om begjæring om innsyn. Ønsker ikke at søknaden min om innsyn skal bli logget av politiet eller bli tatt vare på slik at politihøgskolen eller fremtidige arbeidsgivere i politiet finner denne når de søker meg opp. Blir søknaden destruert etter behandling? Da jeg syntes det er veldig flaut å be om innsyn og e redd for at det skal bli brukt imot meg. Da jeg har flere venner som har kommet inn på phs har blitt konfrontert på intervju om de har hat noe kontakt med politiet fra før. Takk for svar på forhånd! :-)

SVAR

Besvart 31.03.2020 19:21:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
account_circle