Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ingen følelser for foreldrene mine - hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har null følelser eller relasjoner til foreldrene mine. De er slike foreldre som jeg ser for meg de fleste vil ha, de plager meg ikke for mye ned husarbeid eller karakterer. Men de er mennesker som jeg vet jeg aldri hadde hatt lyst å snakke med igjen om de ikke var foreldrene mine. Jeg vil ikke såre dem med å si at jeg ikke er glad i dem, for det er ikke deres feil, slik er det bare. Alle råd jeg har fått fra helsefolk og rådgivere er at jeg må på en eller annen måte finne en måte å bli glad i dem på, men det vil jeg ikke. Jeg vil ikke ha noe med dem og gjøre, og jeg vil ikke opprette noen relasjoner. Jeg prøvde å flytte hjemmefra ved å søke vgs langt unna, men kom ikke inn å må bo hjemme. Vet ikke hva jeg skal gjøre jeg gråter ofte fordi jeg er så frustrert over å måtte bo hjemme og holder det ikke ut. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 07.06.2020 11:00:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle