Hopp til hovedinnholdet

Han blir kalt stygge ord. 

Gutt 13 år
 

Spørsmål

HJELP FOLK KALLER MEG NIGGA ;( og liten negerpikk hva skal jeg gjøre hvis har liten negerpikk, kan den bli større? så ikke folk kaller meg liten negerpikk, men kanskje noe beder som stor negerpikk? hehe :(

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt (13)

Det er veldig trist å høre at du blir kalt dette. Elever har rett på å ha det trygt på skolen og ikke oppleve mobbing. Når man blir mobbet, er det viktig å si i fra til en voksen på skolen slik at noen kan gjøre noe med det.

Det å bli kalt stygge ting kan gjøre veldig vondt. Det er normalt å få vanskelige tanker og følelser når man opplever dette. Man kan bli sint, og trist, og føle seg alene. Det som er veldig viktig er at du forteller til læreren din og foreldrene dine hva du opplever. De voksne må få vite hva du opplever for at de skal kunne hjelpe deg, sånn at du får det bedre.

Hvor stor en pikk/penis er, er veldig individuelt. Men etter at gutter har kommet i puberteten vokser den litt til. Her kan du lese mer om penisstørrelse og -utvikling.

Lykke til og ta vare på deg selv!

Hilsen Helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Bekymret gutt på skolen (colourbox.com)

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

Les mer

Gutter og puberteten

Gutt i boxeren (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Mobbing blant unge

Jente blir mobbet (colourbox.com)

Vi snakker generelt om mobbing når én eller flere personer, gjentatte ganger og over en viss tid, sier eller gjør vonde og ubehagelige ting mot noen som har vanskelig for å forsvare seg.

Les mer

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting!

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Er det vanskelig å snakke med foreldrene dine om personlige ting? Åpenhet og tillit vil alltid lønne seg i det lange løp, og husk at foreldre ikke alltid er like håpløse som du tror, og ofte kan hjelpe deg om du trenger det.

Les mer

Penisutvikling og penisstørrelse

Gutt på do (ung.no)

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure, så her får du svarene!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Likestilling / Diskriminering
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om likestilling / diskriminering