Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater mennesker!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hater mennesker. Jeg er ikke nødvendigvis diskriminerende overfor andre, jeg er veldig snill/omgjengelig og jobber med eldre. Men jeg kan ikke fordra mennesker generelt. De er slemme, sjøldiggere, nett-troll, skader folk, dreper folk, voldtar, krangler, de er tullinger som ikke er bevisste. (jeg vet at ikke alle er sånn med MANGE) Jeg blir så sint når jeg er ute blant folk og alt det dumme de gjør og sier. Jeg tenker ofte inni meg i løpet av en dag: ¨Hva ****!!!!?¨ Jeg må nesten sette meg ned å roe meg ned fordi jeg blir så provosert. Kan ikke folk bare skjønne ting? Ha litt logisk tankesett? Jeg vet ikke om jeg klarer å leve med akkurat denne følelsen, så mye hat! Jeg var ikke sånn før, overhodet ikke. Men med tiden så har jeg mistet tålmodighet for mennesker. De irriterer meg langt inni beinmargen. Hva er det som kan hjelpe meg ut av dette mønsteret? Jeg bare gjemmer meg fra menneskeheten til vanlig :/

SVAR

Besvart 04.04.2019 21:08:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Sinne er en normal følelse som vi alle har, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hvordan tenke bedre om deg selv

Du kan få bedre selvtillit. Ved å stille deg selv noen spørsmål blir du mer klar over hvorfor du tenker som du gjør. Da kan du i neste omgang prøve å bestemme deg for å tenke litt annerledes.

 

Les mer
account_circle