Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten til venninnen min og jeg drakk mye, og han tok bilder av meg toppløs. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For et par dager siden var jeg med en gutt. Jeg hadde stjålet sprit fra foreldrene mine og vi tok en del shots. Både meg og en venn var ganske beruset. Han ble kåt på meg og ville ha sex men dette sa jeg nei til. Men i løpet av tiden vi var sammen har han tatt bilder av meg hvor jeg er toppløs, men har på meg bukse. Han har kjæreste og hun er en god venninne av meg, vi går alle på samme skole. Jeg vill si til henne hva som har skjedd for jeg vill at de skal slå opp, hun bør ikke være sammen med en sånn drittsekk. Men han sier at han skal legge ut eller vise bildene til folk hvis jeg sier noe til kjæresten hans. Hva skal jeg gjøre? Jeg vill ha bildene av meg ut av telefonen hans!!! og jeg er redd for at han skal ha sex med kjæresten sin for da blir bare alt verre! de har bare vært sammen i ett par uker. Jeg er forresten IKKE interessert i ham. hjelp, hva skal jeg gjøre??

SVAR

Besvart 05.02.2015 09:13:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
attach_file

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

 

Les mer
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
account_circle