Hopp til hovedinnholdet

Han har nakenbilder av henne på mobilen sin

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en venninne som har gjort litt dumme ting i beruset tilstand. Nå er det en fyr på skolen som har nakenbilder av henne på mobilen sin. Jeg er villig til å gjøre hva som helst for å få slettet de bildene. hva bør jeg gjøre? og hva kan jeg gjøre? jeg har to planer så langt.. plan A: hvis jeg får han alene en dag skal jeg spørre om å låne tlf hans for å sende mld til mamma. sier at jeg er tom for strøm. Hvis ikke det funker så skal meg og venninnen min drikke med han her fyren, og jeg kjører samme plan for å få tak i mobilen, tenker bare at det er lettere når han er beruset. Jeg har selv meget god kontroll når jeg drikker, så det er liten fare for at jeg gjør noe dumt. Ting må skje fort, og bildene må helst slettes denne uken. har tenkt om jeg kan gå til foreldrene hans også men tviler på om det har noe effekt... Kan dere gi meg noe tips på hva jeg kan gjøre???

SVAR

Besvart 08.02.2015 19:54:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
account_circle