Hopp til hovedinnholdet

Sliter med jenter og tenker på selvmord

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er gutt 15, og igår tok jente 15 år på meg. Da ble jeg redd. Du skjønner, selv om jeg er the supreme gentleman så er jeg redd for jenter. De skremmer meg. Målet i livet mitt er å bli the true alpha male, men det er litt vanskelig siden jeg ikke klarer å håndtere jenter, jeg trenger virkelig hjelp med dette og hadde satt pris på et godt og utfyllende svar. Og en ting til, hvordan tar man selvmord?

SVAR

Besvart 15.10.2015 10:49:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

Viktig med komplimenter?

Det er flott å høre når noen synes positivt om oss, og det er bra for selvtilliten! Men har det noe å si hvem komplimentene kommer fra? Og når blir komplimenter til smisk?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle