Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir behandlet som et stort problem på skolen. Læreren kaller meg stygge ting, hun er også rådgiveren på skolen. Instinktet sier jeg skal slå tilbake rett og slett...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en helt normal jente med Diabetes 1 og mye migrene, som da blir et stort på videregående. Jeg er usikker på om jeg skal kalle det diskriminering, men lærern min behandler meg som dritt, pga. problemene mine. Hun blir forbanna hver gang jeg spør om hjelp, og hun kaller meg stygge ting, f. eks. aspergesrotte, drittsekk, faens kjerring etc. Jeg har flere ganger dratt fra skolen uten å si ifra fordi hun har vært så fly forbanna, eller gjemt meg i skogen. Det verste er at hun er sånn med oss som sliter/har slitt med skolen hele livet, og hun er rådgiveren vår. Hun gir meg faktisk ekstra mye lekser, og selvfølgelig blir jeg sint, og begynner å krangle med henne. Det kan virke som jeg er en slags bølle/bråkmaker, men jeg prøver bare å forsvare meg. Jeg er snill med dem som er snille med meg, og det er ikke enkelt å holde igjen nevene om noen står og hetser meg. Jeg har tidligere blitt mishandlet på skolen, og har fortsatt traumer, så instinktet er å slå tilbake, rett og slett...

SVAR

Besvart 22.10.2015 20:38:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
account_circle